Hulpverleners & instanties


 

Integrale uitbesteding in de zorg: een blik vooruit.

De zorgmarkt staat onder druk. Elk jaar heeft de sector te maken met budgetoverschrijdingen als gevolg van een stijgende zorgvraag terwijl de beschikbare middelen juist dalen. Voeg daarbij de invoering van de concurrentie in de zorg en het is duidelijk dat de zorgsector voor een forse uitdaging staat. Namelijk meer kwaliteit leveren tegen lagere kosten. Dit spanningsveld daagt zorginstellingen uit om daadwerkelijk te innoveren. In een crisistijd als deze, waar bezuinigingen steeds belangrijker worden, kan samenwerking erg nuttig zijn. Buiten het feit dat het kostenbesparend is, is het ook effectief. Er zijn meerdere professionals in beeld waardoor er een breder scala aan perspectief aanwezig is. Kortom: meer visies, meer opties.

Fabienne Welzijn Groep kan voor u, als professioneel hulpverlener of instantie, uitbestedingen uitvoeren. Waarom is dit nodig? Bepaalde dienstverleningen aan hulpvragenden vergen kosten in de vorm van: premies werkgever aan professioneel personeel. Soms kan dit een drempel zijn om bepaalde diensten (veelal in de vorm van natrajecten) niet te leveren. In plaats van een “nee-verkoop” aan een client die dit waarschijnlijk wel hard nodig heeft, kunt u als organisatie de dienst uitbesteden aan Fabienne Welzijn Groep. Fabienne Welzijn Groep streeft naar een kostenbesparende, hoge kwalitatieve samenwerking.

Uitbesteders, waar Fabienne Welzijn Groep op doelt zijn:

Psychologen Maatschappelijk werk Gehandicaptenzorg Re-integratiebureau’s Casemanagers Revalidatiecentra
Psychiaters Reclassering Asielzoekerscentra Personeelsadviseurs Ouderencentra Gemeenten
Jeugdzorg GGZ Bewindvoering Arbo artsen Ziekenhuizen Specialisten

aanmeldknop

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


vijf + = 7

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>